Vicentiu Corbu (KIM), despre digitalizarea companiilor si internationalizarea afacerii (22.02.2024)

Cea mai longeviva emisiune TV din judet care prezinta oameni si afaceri de succes, REUSITA, a revenit, din 15 februarie 2024, cu un nou sezon de productii. Realizata de catre Daniel Lazar, emisiunea REUSITA PROMOVEAZA VALOAREA, din anul 2005, aducand in fata telespectatorilor modele de urmat intr-o societate tot mai confuza. Astfel, invitatii dezvaluie cum au ajuns in varful piarmidei, care, de altfel, este si sigla emisiunii.

Cel de-al doilea invitat din acest an este Vicentiu Corbu, antreprenorul care conduce afacerea KIM, business care ajuta companiile sa se digitalizeze prin automatizarea unor procese. Prezenta la cel mai mare targ de tehnologie din lume, CES, din luna ianuarie a.c. (detalii aici), compania ploiesteana a demarat o runda de finantare prin intermediul platformei SeedBlink (detalii aici).

Care sunt beneficiile produsului KIM, care sunt perspectivele companiei si ale pietei, dar si cum a fost eficientizata activitatea unei firme cu peste 1000 de angajati cu ajutorul KIM, aflati in emsiunea REUSITA TV.