Iulia Coada, fondatorul afacerii Restaurant Da Vinci Ploiesti, despre succesul in HORECA (29.02.2024)

Restaurantul DA VINCI este una dintre locațiile preferate ale amatorilor de preparate specifice bucatariei italiene, fiind apreciat nu numai pentru savoarea preparatelor, ci și pentru servirea promptă și, nu în ultimul rând, pentru cadrul intim oferit ideal pentru întâlnirile cu prietenii.

Cea mai longevivă emisiune TV din județ, care prezintă oameni și afaceri de succes, REUȘITA TV, a revenit, din 15 februarie 2024, cu un nou sezon de producții. Realizată de către Daniel Lazăr, emisiunea REUȘITA TV PROMOVEAZĂ VALOAREA, din anul 2005, aducând în fața telespectatorilor modele de urmat într-o societate tot mai confuză. Astfel, invitații dezvăluie cum au ajuns în vârful piarmidei, care, de altfel, este și sigla emisiunii.

Cel de-al treilea invitat din acest an este, în prag de luna martie, o doamnă, Iulia Coadă, antreprenorul care conduce afacerea DA VINCI, business prezent pe harta restaurantelor din muncipiul Ploiești încă din anul 2005.

„Am pornit cu un spațiu de 70 de metri pătrați, în zona Piața Mihai Viteazul, o locație care a rămas în sufletul meu și am ajuns acum la patru locații, dintre care una este dedicată zonei de evenimente. Nu ne vom opri aici, mai ales că la anul vom împlini două decenii de când suntem prezenți în Ploiești”, a spus Iulia Coadă, fondator și CEO Da Vinci Restaurant, de la care aflați sunt perspectivele companiei și ale pieței, doar în emsiunea REUȘITA TV.