REUSITA TV, cu Robert Nica, de 20 de ani primar al comunei Lipanesti (jud. Prahova); record de finantari atrase in actualul mandat - partea 1

Cea mai longevivă emisiune TV din județ, care prezintă oameni și afaceri de succes, REUȘITA TV, a revenit, din 15 februarie 2024, cu un nou sezon de producții. Realizată de către Daniel Lazăr, emisiunea REUȘITA TV PROMOVEAZĂ VALOAREA, din anul 2005, aducând în fața telespectatorilor modele de urmat într-o societate tot mai confuză. Astfel, invitații dezvăluie cum au ajuns în vârful piarmidei, care, de altfel, este și sigla emisiunii.

Robert Viorel Nica este primarul comunei Lipănești de 5 mandate, cel actual aducând și cele mai multe contracte de finanțare semnate din istoria localității.

"Avem proiecte semnate în sumă totală de 69, 37 milioane de lei (circa 13,9 milioane de euro), unele fiind finalizate, iar altele în diferite stadii de implementare. Întotdeauna ne-am uitat după axe de finanțare pentru a atrage banii necesari dezvoltării localității. Este un record de fonduri atrase în acest mandat, iar dacă adunăm fondurile aduse după Revoluție, totalul acestora nu depășește jumătate din suma pe care am obținut-o în mandatul actual", a spus Robert Nica, primarul din Lipănești.

Intersant mai este un aspect: toți funcționarii Primăriei condusă de Robert Nica au studii superioare!