Reusita TV, cu Vicentiu Corbu - Keep IT Mobile, partea 2 (26.09.2020)

Omul de afaceri ploiestean Vicentiu Corbu a lucrat in mai multe companii multinationale, dar a ales sa isi faca propria afacere, convins fiind ca si romanii pot reusi in tara lor. A adus in piata solutii NFC care se adapteaza fiecarui business in parte, asemenea unui croitor, nedorind sa faca o solutie clasica pentru un domeniu de activitate, ci personalizata.

"Nu dorim sa transformam un strungar in IT-ist, ci doar sa usuram munca tuturor, sa eficientizam fluxurile si costurile. Ma bucur ca sunt mult manageri care inteleg ca acesta este viitorul. Lucram impreuna cu clientii nostri pentru a ne adapta cerintelor lor toate solutiile noastre", spune Vicentiu Corbu, un manager in IT extrem de pasionat de istorie.

Toate operațiunile dumneavoastră de mentenanță, printr-o simplă scanare. Pur și simplu scanați o etichetă NFC cu dispozitivul mobil și sunteți conectat instantaneu la toate datele de care aveți nevoie. Utilizând smartphone-uri și tehnologia NFC, KIM ASSETS vă ajută să aveți o imagine de asamblu asupra echipamentelor dumneavoastră:

Unde se află Cine le folosește și când ar trebui efectuată revizia tehnică

Gestionează mentenanța bunurilor

Vizualizarea rapoartelor de activitate

Rezervări on-line Inventariere rapidă în orice moment al anului

Cu aceste informații disponibile, puteți avea echipamentul exact acolo unde aveți nevoie, maximizând eficiența și productivitatea pe site.

Urmariti partea a doua a interviului pe care Vicentiu Corbu - CEO al companiei KEEP IT MOBILE l-a acordat lui Daniel Lazar in cadrul emsiunii Reusita TV.